НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
ДОДЕЉЕНЕ НОВОГОДИШЊЕ НАГРАДЕ У ОБЛАСТИ ТУРИЗМ

 

 

 

       У понедељаак 28.децембра 2020.године у просторијама Туристичко-спортске организације општине Крупањ додељене су награде за допринос, унапређење и промоцији туризма у општини Крупањ.Награде су додељене у виду плакета и захвалница инспирисаним називом и мотивима пешачких стаза у општини Крупањ. Добитници годишњих награда су Славица Џиновић којој је припало Рађевско срце, Ивана Поповић добитник Рађевске малине и Александар Петровић у чије руке је отишла Рађевска шљива.

   Славица Џиновић дописница РТС-а из Лознице сарадник је ТСООК већ дуги низ година, репортаже које је до сада радила  за општину Крупањ са успехом су допринеле промоцији туристичких потенцијала Рађевине.

   Иван Поповић народна посланица и оснивач бренда „Џемара“ својим иновација у приватном предузетништву, учествовањем у емисијама, манифестацијама и сајмовима представљала је општине Крупањ на најбољи начин. У њено име награду је примила њена мајк Бранислава Мићић.

    Александар Петровић бивши директорТСООК и садашњи помоћник Председника општине Крупањ,   у овој години је  активно учествовао на реализацији пројеката из области туризма почев од завршетка пешачких и бициклистичких стаза па све до изградње фудбалског терена са вештачком травом.

      Порука награђених је да ће и даље наставити да промовишу туризам у нашој општини и да им је велика част и задовољство што је њихов рад примећен и цењен.

 

 

ТСООК