НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
ДАНИ МЕЂАША 2014

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

Туристичка организација Општине Крупањ, МЗ Кржава и Библиотека „Политика“ организују манифестацију „Дани Међаша „ на Мачковом камену 28. и 29.06 2014.

Ово је пета по реду манифестација и у оквиру њен биће организован и турнир у малом фудбалу који ће имати хуманитарни карактер. Организатори турнира су Канцеларија за младе Крупањ и Општински фудбалски  савез. Сав приход од котизације иде у хуманитарне сврхе на рачун Општине Крупањ за помоћ угроженима у поплавама.

Турнир почиње у суботу 28.06.2014. године, а сви заинтересовани могу се пријавити на тел 064/012-08-33 или лично у  Канцеларији за младе.

У оквиру манифестације „Дани међаша“ биће организованa такмичењa у кошењу ручном косом, народном вишебоју и кувању пасуља и културно уметнички програм.

 Све информације за учешће у такмичењу сви заинтересовани могу добити у Туристичкој Организацији Општине Крупањ или на телефон 015/584-094.

Туристичка организација Општине Крупањ, МЗ Кржава и Канцеларија за младе позиваjу сва удружења, месне заједнице, спортске клубове и појединце да  учествују у манифестацији.