НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
САЈАМ ТУРИЗМА 2016

САЈАМ ТУРИЗМА 2016

          Од 18-21. фебруара на простору Београдског сајма биће одржан  38.  Mеђународни сајам  туризма, као и прошле  годинe, Туристичка организација Крупањ наступиће  заједно са Туристичком организацијом „Подгорина“ из Осечине и Туристичком организацијом града Лознице. Овак наступ и вид сарадње показао се добрим, укупна туристичка понуда је разноврснија и употпуњена.

          У ова четири дана наступ ће се огледати у подели рекламног материјала о туристичким потенцијалима општине Крупањ, наступу појединаца, угостiтељских објеката и удружења грађана. Такође представници туристичке организације ће учествовати на низу састанака о успостављању сарадње са туристичким агенцијама, туристичким часописима и емисијама специјализованим  за туризам.  Првог дана сајма са традиционалним домаћим јелима представиће се Ресторан „Стара Бреза“, другог дана биће промовисан пројекат „Сусрет младих Србије и Р. Српске“ који ће се одржати у Крупњу од 08.-12. августа  2016. У суботу 20. Фебруара поред редовних дешавања на нашем штанду представиће се представници удружења грађана Соларт и  Пчелари удружења Соколске планине са репрезентативним производима од меда из нашег краја. Последњег дана сајма учешће ће узети и појединци неуморни љубитељи природе, Мијић Зоран и Теовановић Милосав -Калчин, који ће знатижељним посетиоцима представити све најбоље из природе нашег краја.  Свих дана сајма са нама ће бити присутни и представници хотела „Гранд“, као највећи пружалац  услуга сместаја.

            Сви заинтересовани за било који вид сарадње са Туристичком организацијом Крупањ, позвани су да у дане сајма посете наш  штанд у хали 4. Београдског сајма.