НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
ОДРЖАН САЈАМ ТУРИЗМА 2016

ОДРЖАН САЈАМ ТУРИЗМА 2016

У Београду је од 18-21. Фебруара одржан 38. Међународни сајам туризма. На овој манифестацији поред сајма туризма одржан је и сајам  вина, сувенира и хотелијерства. Сваке године све је веће интересовање за овај догађај, а то се огледа у уповећању броја посетилаца  и у чесника како из Србије тако и из иностранства.

  Туристичка организација општине  Крупањ имала је заједнички насуп са  туристичком организацијом града Лознице и туристичком организацијом „Подгорина“ из Осечине, који су препознали  значај удруживања за проширење и укупан квалитет туристичке понуде региона.

Првог дана сајма  представио се Етно –ресторан „Стара бреза“ , а и успостављени  су контакти са многобројним агенцијама и организацијама. Канцеларија за младе општине Крупањ представила је свој пројекат „Фестивал  младих Србије и Републике Српске“.

У суботу, трећег дана сајма производе од меда и мед представили су чланови удружења грађана „Соколске планине“. Посетиоци су могли да дегустирају производе породица Максимовић и Мијић. Велику пажњу посетиоца сајма привукао је наступ удружења Соларт и пријатеља, чланова „ETHNO FUEL-а“. Удружење „Соларт“ је најавило Летњи музичко – песнички сусрет „Стаза“ у Дому поезије „Десанка Максимовић“ у Богоштици.

У недељу је посетиоцима сајма представио се заљубљеник у природу и гљиве Милосав Теовановић.

Може се рећи да је највеће интересовање посетилаца и представника туристичких агенција био за активан одмор у природи и спортско рекреативни  туризам.