НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
ПЛОДОВИ РАЂЕВИНЕ 2014

         У недељу 19. октобра 2014 године, на верски празник Томиндан биће одржана друга по реду привредно-туристичка манифестација „Плодови Рађевине“. Ова манифестација наставља традицију „Дана кромпира“ али је сада  излагачка понуда проширена са осталим производима из целе Рађевине.

       „Плодови Рађевине“ ће се одржати на платоу испред  Дома културе „Политика“ и у унутрашњем делу зграде.Програм почиње у 10 часова, а обухвата такмичење у кувању гулаша, изложбу пољопривредних производа,изложбу меда и производа од меда и изложбу домаће радиности. Посетиоци овог догађаја моћи ће да присуствују и изложби гљива, која је прошле године  била једна од најуспешнијих у нашој земљи по броју сакупљених примерака.

У малој сали Дома културе биће одржано предавање за пољопривреднике на тему пољопривредна производња у екстремним условима.

Изненађење за госте и излагаче припрема предшколска установа „Наша радост“ из Крупња. 

           У  оквиру културно- уметничког програма наступиће Аматерско  позориште из Ивањице са представом Бранислава Нушића „Тако је морало бити“.

           Организатори овогодишње манифестације на челу са Туристичком организацијом Крупањ, а под генералним покровитељством општине Крупањ позивају излагаче и госте да дођу  у што већем броју .

 већем броју