НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
Студенти у Крупњу

Крупањ су  12. и 13. маја посетили професори и студенти Географског факултета – смер демографија  из Београда. Госте из Београда примили су и председник општине Раде Грујић и председник скупштине Александар Зељић.  У разговору са студентима и професорима представници општине су представили демографску и привредну ситуацију у Крупњу.

Запослени у туристичкој  организацији  општине Крупањ су госте упознали са туристичком понудом  Рађевине. Студенти су посетили црквени парк  „Добри Поток“, поприште најкрвавије битке у првом светском рату Мачков камен као и манастир посвећен Николају Велимировићу у Соко граду.

На изузетно леп пријем гости су наишли у Шљивови. Домаћини су  били ученици и наставници основне школе и мештанин Златомир Тимотић.  Студенти су се упознали са   прелепом  природом  и вредним  људима овог места.

Рађевци су се потрудили да буду добри домаћини гостима. Туристичка организација се нада да ће студенти и професори понети лепе утиске из Крупња и да ће их пренети колегама и пријатељима  и препоручити им да дођу у Рађевину.

 Туристичка организација  Општине Крупањ се захваљује  професорки Мирјани Девеџић и асистенту Петру Васићу  што су довели госте у Рађевину  и унапред се радују сарадњи у будућности.