НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
Туристичка организација Општине Крупањ на 36.Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација Општине Крупањ је на овогодишњем сајму туризма у Београду учествовала заједно са Туристичком организацијом града Лознице. Заједничка тема две организације била је обележавање стогодишњице Битке на Дрини.

 Гастрономске специјалитете из Рађевине посетиоцима сајма представила су два ресторана из Крупња , ресторан „Стара Бреза“  и „Етно Рађевац“.

Да се у Рађевини може конзумирати и добра ракија посетиоци сајма  су се могли уверити на штанду ТОК-а. Гости Туристичке организације Крупањ и посетиоци сајма могли су пробати домаћу ракију „Витез Рађ“ коју производи Милан Пантелић, а могли су уживати и у ликерима и разним производима од меда породице Мијић из Красаве.

Удружење грађана „Печурка“ је упознало посетиоце сајма са манифестацијама које организују као и са врстама печурки које су могу наћи на прелепим пределима Рађевине.

Брачни пар Пантелић, који камером настоје да забележе и очувају обичаје Рађевине, су на сајму најавили десети јубиларни  путујући фестивал „Да се прошлост не  заборави, да будућност памти“. 

Штанд туристичке организације посетили су и преставници Географског факултета, удружења туризмолога,медија,туристичких агенција као и бројне колеге из других туристичких организација.

Туристичка организација Општине Крупањ очекује госте да дођу и уживају у Крупњу.