НАСЛОВНА НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СВЕ ВЕСТИ
Међународни сајам туризма у Београду

            Од 23. до 26. фебруара 2017.године у Београду је одржан Међународни сајам туризма. Као и протеклих година и ове године учешће на сајму имала је и Туристичка организација општине Крупањ. На овогодишњем сајму  општина Крупањ је имала самосталан штанд . Поред сталне туристичке понуде спортско рекреативног, верског и излетничког  туризма, било је и обележавање 600. година од првог писаног  помена  Крупња у дубровачким списима . Запажено место на штанду заузела је и поставка из Црквеног парка Добри Поток, сада већ препознатљивог  туристичког  субјекта и једног од водећих у оквиру верског туризма у Србији.

        Сајам су посетили између осталих званичника  и Председник општине Крупањ господин Иван Исаиловић и заменик председника господин Предраг Радић, овом приликом они су остварили контакте са значајним туристичким радницима представницима министарстава и туристичких агенција, такође су  и промовисали  субвенције у области туризма које ће општина Крупањ додељивати у 2017. Години. Подељено је и 80  поклон ваучера у износу од 2500 динара за све посетиоце наше општине који стичу ово право када остваре више од три ноћења у објектима у Крупњу.  У посети ТОК –у била  је Директор Туристичке организације Србија Марија Лабовић која се упознала са нашим радом и предочила директору туристичке организације Петровић Александру смернице развоја и наступа на сајмовима у 2017. години као и начину дистрибуције нашег промотвног  материјала на турист инфо центру ТОС-а.

        Туристичку понуду и промоцију производа  и сувенира  из Рађевине представили су Удрушење грађана „Рађевска нит“, удружења гљивара „Печурка“ и „Рађевина“ као и Пчелари удружења „Соколске планине“. Својим производима на сајму се представило предузеће „Сале“ кафа са својим производима као и предузеће  Агрофрост са препознатљивим  сувим шљивама и домаћом  ракијом из Рађевине.

        О проширењу укупне туристичке понуде и плановима развоја у 2017. години својим флајером представљен је хотел „ Гранд“  који ће добити сасвим нов облик и  подићи ниво услуга.

    У културно уметничком програму учествовао је и дуо гитара „Скица“ из Београда, који је заинтересовао велики број посетилаца ,а  између осталих и познате личности Владу Георгијева и Нигора и глумца Александра Дунића.

Остварени контакти и уговорена дешавања на сајму , према оцени директора Туристичке организације општине Крупањ, Александра Петровића, треба да се остваре  у току године , а организација  почиње одмах после сајма.