НАСЛОВНА СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА ЛОВ МАНИФЕСТАЦИЈЕ
МАНИФЕСТАЦИЈЕ
КАЛЕНДАР МАНИФЕСТАЦИЈА У ОПШТИНИ КРУПАЊ

ЛАЗАРЕВА СУБОТА

На простору меморијалног комплекса Столице, у Брштици ове године организована je манифестација Лазарева субота. Реч је о такмичењу фолклорних група, такмичењу рецитатора, прављењу венчића од врбовине и дефилеу свих учесника градским улицама. Организатор манифестације су МЗ Брштица и Туристичка организација Општине Крупањ.

ДАНИ МЕЂАША

На планини Јагодњи, на тромеђи општина Крупањ, Љубовија и Мали Зворник, биће организовано такмичење у народном вишебоју, у косидби ручном косом, припремању посног пасуља. Организатор манифестације је Туристичка организација општине Крупањ.

ПЕТРОВДАНСКИ САБОР

У црквеном парку „Добри Поток“ на Петровдан традиционало се одржава манифестација надигравање за дукат. У оквиру манифестације биће изложба домаће радиности, старих заната , меда и сл.
Организатор манифестације је црквена општина Добри Поток.

ПЛОДОВИ РАЂЕВИНЕ

На платоу испред Библиотеке „Политика“ биће организована манифестација „Плодови Рађевине“. То је привредно промотивна манифестација која има за циљ промовисање свих производа нашег краја. У току првог дана манифестације окупљају се и гљивари и одлазе у скупљање гљива по прелепим пределима Рађевине. Други дан се сатоји од прављења изложбе гљива и едукације за нове гљиваре.